Profil

Samarbejdspartnere

https://usercontent.one/wp/www.rj-arkitektur.dk/wp-content/uploads/2015/04/RJ-ARCHITECTURE-TEAM-2-1200x800.png

RJ ARKITEKTUR

Arkitektfirma

Projekterende tegnestue med rådgivning indenfor alle typer byggeri. Fra det klassiske udtryk, til skulpturel minimalisme. Være det sig nybygning, tilbygning eller renovering. 

Sammen med kvalificerede samarbejdspartnere, og prisbevidste entreprenører skaber vi rentable projekter i arkitektonisk og økonomisk balance.Dimension Design

3D Visualiseringsfirma

3D-tegnestue med speciale i 3d-visualisering af byggeprojekter og byggeprodukter. Firmaet visualiserer alle områder inden for byggeri lige fra arkitektkonkurrencer og bygherrepræsentationer til de enkelte byggevarer. Som en højt specialiseret samarbejdspartner har vi en klar holdning til design, stil og stemning – og står til rådighed med fagligt input og sparring.


https://usercontent.one/wp/www.rj-arkitektur.dk/wp-content/uploads/2015/04/Dimension-design-LOGO.png
https://usercontent.one/wp/www.rj-arkitektur.dk/wp-content/uploads/2015/04/Skilt_erasmus-4-1200x1200.jpg

Erasmus & Partnere

Ingeniørfirma

Yderst kompetent lokalt og landsdækkende  ingeniørfirma, med speciale i energi- og konstruktionsteknik indenfor bygge- og anlægssektoren.

Der udføres teknisk rådgivning til en lang række kunder – fra professionelle og private bygherrer til leverandører til bygge- og anlægsbranchen. 

Tlf. +45 9894 3811
DesignHaver

Havearkitekt

DesignHavers havearkitekter designer eksklusivt og minimalistisk havedesign. En kombination af robust natur med raffinerede former. Visuel ro, rene flader og skarpe linjer.
DesignHaver byder dig velkommen til det minimalistiske rum med havedesign som kombinerer eksklusive detajler med moderne tidløshed.
 


https://usercontent.one/wp/www.rj-arkitektur.dk/wp-content/uploads/2015/04/DesignHaver_logo-2-1200x800.png

Arkitektur er teamwork, evnen til at målrette og samle den individuelle formåen hen imod en samlet vision – projektet.