Villa i Århus

Overskuelighed

OPGAVE Villa med plads til den voksende familie. Moderne hus i et plan. Familien ønskede en lys planløsning med overskuelig ruminddeling, der ikke separere familien i forskellige afdelinger af huset. Et stort men socialt byggeri med masser af plads.

LØSNING Børneværelser er placeret modsat voksen-værelse uden at skille familien i to lejre. Fra køkken kan man se alle børneværelser, og holde trit med børnenes daglige gang i huset. Børnene har fået et aktivitetsrum for at trække deres aktiviteter ud fra værelserne og ind i fællesarealet. Fra aktivitetsrummet kan man se tværs gennem huset via stort vinduesparti og glasgangen som forbinder garagen med resten af huset. Rummet kan sener benyttes til et ekstra værelse.  Børneværelser er med egen fælles entre.  Alle værelser har dør til det fri. Adgang fra garage går gennem bryggers, for at skabe en naturlig overgang fra ude til inde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.